Zurel Pleisterwerken BVBA is uw partner in
Alle Pleisterwerken

Schilder voor al uw buitenschilderwerken

Het allerbelangrijkste als u het interieur van uw woning wil aanpakken, zijn de binnenschilderwerken. Als schilder In Pulle en omstreken kunt u dit met een gerust hart overlaten aan de deskundige handen van Ben Schoonvliet. Wij hebben intussen al heel wat ervaring opgebouwd en de nodige opleidingen gevolgd.

VAN MUREN TOT TRAPPEN

Voordat er aan de schilderwerken begonnen wordt, wordt steeds alles uitgeplamuurd. Zo bieden we net dat ietsje meer aan de klanten. Geen klus is ons te veel, zo schilderen we probleemloos muren, plafonds, lakwerk, deuren en trappen. Ze zullen volledig nieuw lijken. Daarbij wordt er gebruikgemaakt van de merken Trimetal en Rewah. Ook alle mogelijke decoratieve technieken, zoals leem, kalkverf, stuc deco en crustal, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn dan ook een erkend plaatser van Stoopen & Meeûs.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

We begrijpen dat u nog met een of meerdere vragen zou kunnen zitten over de buitenschilderwerken van Ben Schoonvliet, uw deskundige schilder uit Pulle. In dat geval kunt u best snel contact met ons opnemen.