Zurel Pleisterwerken BVBA is uw partner in Alle Pleisterwerken

Binnenpleisterwerken

STREVEN NAAR EEN CONSTRUCTIEVE SAMENWERKING

We beschouwen onze klanten niet als een nummer maar als een partner bij de verbouwing of nieuwbouw. Uiteraard werken we uitsluitend met professioneel geschoolde stukadoors, die steeds de beste producten en materialen gebruiken.

VEILIGHEID EN MILEU

Reeds bij het opstarten van een werf wordt gezorgd voor een veilige werkomgeving. Milieubewustzijn en ecologie worden steeds belangrijker, ook in de bouw.

Gladde muren en plafonds geven een strakke uitstraling en creëren visueel meer ruimte. Dit is dan ook de reden dat de gladde afwerking van van pleisterwerk zo populair is.

Wilt u graag strakke gladde wanden en plafonds hebben in uw woonkamer, slaapkamers of badkamer? Dan is glad pleisterwerk ( ook wel glad stucwerk genoemd ) de betaalbare afwerking voor muren en plafonds. Pleisterwerk is de manier van stukadoors om een muur of plafond glad te maken ( schilderklaar ), het gebruikte materiaal wordt hierbij pleistergips genoemd. Pleisterwerk is dus stukadoorswerk zonder structuur. Pleisterwerk kan zowel binnenshuis als buitenshuis aangebracht worden mits de ondergronden hiervoor geschikt zijn. Het bepleisteren van muren en plafonds wordt veel toegepast in nieuwbouwwoningen.

Wilt u graag strakke gladde wanden en plafonds hebben in uw woonkamer, slaapkamers of badkamer? Dan is glad pleisterwerk ( ook wel glad stucwerk genoemd ) de betaalbare afwerking voor muren en plafonds.

Pleisterwerk is de manier van stukadoors om een muur of plafond glad te maken ( schilderklaar ), het gebruikte materiaal wordt hierbij pleistergips genoemd. Pleisterwerk is dus stukadoorswerk zonder structuur.

Pleisterwerk kan zowel binnenshuis als buitenshuis aangebracht worden mits de ondergronden hiervoor geschikt zijn.

Het bepleisteren van muren en plafonds wordt veel toegepast in nieuwbouwwoningen.