Zurel Pleisterwerken BVBA is uw partner in
Alle Pleisterwerken

Buitenschilderwerken tot in de puntjes verzorgd

Na verloop van tijd zal de gevel van uw woning sowieso slijtageverschijnselen gaan vertonen. In dat geval schiet Ben Schoonvliet graag in actie om dankzij onze buitenschilderwerken in Pulle en omgeving uw woning een grondige facelift te geven. Wij gebruiken daarbij enkel de beste materialen.  

KIES VOOR EEN NIEUWE LOOK

Naast de muren van uw buitengevel kunt u ook op ons rekenen voor het bewerken van alle mogelijk houtwerk. Als u voor een speciale, natuurlijke look wilt gaan, kunnen wij uw buitengevel kaleien. Wij draaien nergens onze hand voor om, behalve het spuiten van daken.

Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, maken we gebruik van de verf en het gevelsysteem van Mathys. Daarbij wordt er tien jaar garantie beloofd door de fabrikant. Het kleurbehoud en hechting aan de buitenmuur blijft dan ook zeker tussen tien en vijftien jaar goed.

VRAGEN ZIJN WELKOM

Wilt u graag nog wat extra informatie over de buitenschilderwerken die Ben Schoonvliet voor u tot een goed einde kan brengen in Pulle en omgeving, dan raden we u aan om meteen contact op te nemen. U zult in een mum van tijd een antwoord krijgen.